Toca Boca Huis Inrichten

Published Feb 23, 23
6 min read

Digitaal Woning Inrichten

Jij blij, je brein blij (én geen uitstelgedrag meer!). Die schop onder je kont nog steeds niet genoeg om hem van de bank af te krijgen? Motiveer jezelf om aan dat lastige project te beginnen door er een spelletje van te maken. Boost je werk door 3 spelelementen toe te voegen aan je taken en projecten: uitdaging, motivatie en beloning.

Rescue, Time. Gebruik de app Rescue, Time en houdt zonder veel goede bij hoeveel tijd je in productieve en niet zo productieve zaken steekt. Iedere week kun je bijhouden hoe productief je was en je zelf hiermee aansporen volgende week nog net iets beter je best te doen. Het karmasysteem in Todoist.

Door jouw dagelijkse to do’s uit te voeren, verdien je punten. Zo voelt dat afvinken van je taken nog beter. Chains. cc. Houd je goede gewoontes vast door de app Chains. cc te gebruiken. Iedere dag dat jij je gewoonte uitvoert, verdien je een schakel. Het doel? De ketting zo lang mogelijk maken - woning inrichten app.

Je pakt de dag erna weer de draad op, zolang je maar niet meer dan 2 dagen mist! De app stelt je verder in staat je vorderingen te vergelijken met andere die dezelfde gewoonte eigen willen maken. Motiverend! The Email Game. Email verwerken saai? Niet als je het doet met The Email Game.De prijs? Een lege inbox en een voldaan gevoel. Spelletjes spelen stopt niet zodra je uit je kinderschoenen bent gegroeid. Het maakt je werk leuker én zorgt ervoor dat jij meer gemotiveerd bent om die saaie taak op te pakken (woning inrichten app). Je hebt nu enkele manieren om er voor te zorgen dat je jouw projecten niet langer vooruitschuift.

Hoe doorbreek je de oneindige cyclus van afleidingen en ad hoc zaken die jouw hele planning overhoop gooien? Door goed te plannen! Van je taken tot je ochtend, plannen is noodzakelijk zodra jij optimaal je tijd wil benutten. Leer het met deze time management tips: ‘Most Important Tasks’, dat betekent ‘MIT’s’.

Huis Inrichten Klein Budget

Die taken die jij vandaag of in ieder geval zo snel mogelijk gedaan wil hebben. Ze krijgen voorrang op al jouw andere taken - woning inrichten app. Je hebt jezelf bij het prioriteren van je gedachtendump-lijst een aantal vragen gesteld. (“Wat zijn mijn belangrijkste taken/projecten?”, “Welke acties kan alleen ik uitvoeren en behoren tot de kern van mijn functie?” en “Wat is nu de meest waardevolle besteding van mijn tijd?”.) De taken en projecten die hierin naar naar voren kwamen, noemen we je MIT’s.

Kies daarom elke avond maximaal 6 (haalbare) MIT’s waaraan jij de volgende dag wil werken. Prioriteer de MIT’s op volgorde van prioriteit. Welke taak is het belangrijkst om morgen als eerste afgerond te hebben? Plaats deze bovenaan. Bekijk kritisch hoe lang elke taak nodig heeft om uitgevoerd te worden. Dat ene uurtje kan in werkelijkheid twee uur in beslag nemen en wat dacht je van die ad hoc zaken die even tussendoor komen? Houd ook hier rekening mee.

Focus je de dag erna op het uitvoeren en afronden van de eerste taak en werk de lijst af. Evalueer op het eind van de dag je voortgang en bekijk welke taken niet zijn afgekomen. Kunnen deze naar morgen verschoven worden? Vul deze eventuele onafgeronde taken aan met nieuwe MIT’s, taken waaraan jij de volgende dag gaat werken.

Erger zou je dag niet kunnen worden. Dat is echter wel waar het omgaat: “Wanneer je ‘s ochtends als eerste een springlevende kikker eet, kun je de dag beginnen in de wetenschap dat dat waarschijnlijk het ergste is dat je die dag zal overkomen. woning inrichten app.” – Mark Twain Met het moeilijke, lelijkste en vervelendste beginnen, dus.

Zodra je die als eerste in de ochtend tackled, ben je er vanaf! Geen uitstelgedrag, geen stress dat je nog niet begonnen bent aan de taak, maar een gevoel van effectiviteit! En als je twee moeilijke en lastige taken te wachten staan, eet dan eerst de lelijkste op! Bon appetit - https://schapenvacht24.nl. woning inrichten app.Ongeacht wanneer bij jou de haan kraait, het beste moment om aan die MIT’s te beginnen is in jouw Golden Hour. woning inrichten app. De meningen zijn er nog over verdeeld, maar in principe spreken we dan over het eerste uur van je dag. Je bent dan op je productiefst en het is het moment om dingen gedaan te krijgen.

Minecraft Huis Inrichten

Zonde (woning inrichten app). In je Golden Hour zet je namelijk de toon voor de rest van de dag. Sta dus vanaf nu 1 uur eerder op en benut de eerste 30 minuten door jezelf rustig op te laten starten. Mediteer, drink rustig je koffie en sla een krantje open. Op je gemakje.

Wat staat er allemaal op het programma, welke taken moeten er afgerond worden en heb ik ook tijd ingepland voor leuke activiteiten? Ook belangrijk! Dan komt het belangrijkste moment in je Golden Hour: het moment dat jij je eerste MIT gaat uitvoeren. Neem hier 20 minuten de tijd voor. Loopt het uit? Geen probleem; laat je brein gebruik maken van het Zeigarnik effect.

Nu kun je alle hectiek van de dag op je af laten komen. En het eind van je (werk)dag? Ook die valt te benutten volgens de volgende time management tips: Je bent klaar en je bent op. Jij wil het liefst zo snel mogelijk naar huis, maar snel een vergeten mail sturen en die laatste taak er doorheen jassen, is niet de ideale manier om je dag af te sluiten. woning inrichten app.

Neem dus ook even hier de tijd om je dag slim af te ronden: Ruim je bureau op. Jij wil niet de dag erna tussen allerlei paperassen moeten zoeken naar documenten die je op dat moment nodig hebt. Ruim je fysieke en digitale rommel daarom op het eind van de dag op, wanneer je brein toch niets beters meer te doen heeft.De rest sla je meteen op de juiste plek op. Scheelt je een hoop stress en zoekwerk de volgende dag. Maak alvast een lijst van dingen die je morgen moet doen. woning inrichten app. Bekijk, net als Benjamin Franklin, wat je vandaag allemaal voor elkaar hebt gekregen (met een ‘gedaan’-lijst) en wat is er is overgebleven voor morgen.

Aan het eind van je Latijn zodra je de kantoordeuren achter je laat dichtvallen? Simpelweg een half uurtje de tijd nemen om de boel zorgvuldig af te ronden, zorgt voor een goede opstart de dag erna. Benjamin Franklin zette met zijn ‘gedaan’-lijst een knap staaltje timemanagement neer. Het heeft iets weg van een to-do-lijst, maar dan eigenlijk het tegenovergestelde.

3d Huis Inrichten Online GratisHandig om het overzicht te bewaren! Gelukkig hoef je tegenwoordig dit niet meer bij te houden op een stuk perkament, maar doe je het, op de moderne manier, met i, Done, This. Je kunt verschillende categorieën aanmaken, zo kun je hem persoonlijk en zakelijk gebruiken. Handig om bijvoorbeeld een team project bij te houden.Zo voel jij je niet steeds schuldig als je weer overenthousiast bent geweest en iets niet hebt kunnen afvinken. Zorg dus voor een blij brein en hanteer, naast een gewone takenlijst, een ‘gedaan’-lijst. Houd het ook bij die 2 lijstjes. Je hebt namelijk niet meer nodig zodra je werkt vanuit een time management-systeem.

Navigation

Home

Latest Posts

Steenkorven 10 Cm Breed

Published Jul 24, 23
10 min read

Prijs Steenkorven

Published Jul 22, 23
10 min read

Prijs Steenkorven

Published Jul 21, 23
5 min read